Tina Pedersen


Underviser i:

Fordøjelsessystemet, nervesystemet og det endokrine system.


Tina er uddannet phytoterapeut®, derudover er hun uddannet sygeplejerske og ambulanceredder i Falck.


Med en stor indsigt i kroppens systemer, bliver du sammen med Tina, ført ind i urterne og lægeplanternes egenskaber og hvordan vi sammensætter en urteplan og anvender lægeplanterne, når vi mærker en ubalance.


Tina holder af at inspirere enhver til at finde de urter, der passer til hver enkelt menneske. Hun lærer dig at nære kroppen med den bedste støtte fra naturens egen medicin, nemlig urterne og lægeplanterne.


I undervisningen bliver du ført ind i urterne og lægeplanterne, så du først tænker i egenskaber og dernæst, hvilke urter og lægeplanter, der er de bedst anvendelige, ud fra de symptomer kroppen udviser. Vi er alle forskellige, og du dygtiggøres i at lægge individuelle planer og udvælge urter.


Tina lever og arbejder til daglig med phytoterapien. Hun afholder bla. weekend retreats i urter og lægeplanter mm. som støtte til kroppens egen balancering gennem alle årstiderne. Hun underviser også i brugen af urter til hjemmets hus-phytotek, som er god generel naturlige støtte at have stående på hylden, for at holde vores krop, sind og sjæl i balance året rundt.