Mette Lotus


Underviser i: Æteriske olier, fremstilling af cremer, salver og sæber samt klientpsykologi, der altid er et internatkursus.

Mette har været med fra Urteskolen's allerførste hold. Vi er rigtig glade for, at hun fortsat har lysten til at dele al sin viden omkring brugen af urter til cremer, sæber, shampoo og meget mere. Ligesom Mette også er kvinden, der nærmest ved alt om brugen af æteriske olier.

Mette tager dig med på en rejse ind i de æteriske oliers verden, samt forestår undervisningen i fremstillingen af cremer, salver og omslag m.m.

Hun har været foregangskvinde inden for naturkosmetikken i Danmark i de sidste godt og vel 30 år, så hun ved alt, hvad der er værd at vide inden for området - og deler det gerne med dig.

Mette er desuden uddannet zonetereapeut, gestaltterapeut, instruktør i ildvandring og er certificeret psykoterapeut. Hun underviser i klientpsykologi både på Sjælland og i Jylland.

Foruden at holde foredrag og skrive bøger startede Mette Lotus Urtegården i 1978. Du kan læse mere om Urtegården på Urtegårdens hjemmeside.


Du kan læse mere om Urtegården her: