Urteskolen startede i 2000. Det er jo unægteligt ved at være nogle år siden, vi første gang slog døren op og sendte ønsker ud i universet om at møde ligesindede.


Mennesker, som også havde et ønske om at vide meget mere om lægeplanter, vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og diverse kosttilskud/naturlægemidler/plantelægemidler. 


Vi arbejdede ud fra devisen, 'viden er en ressource, som øges, når den deles med andre'. Det gør vi stadig og vi elsker det stadig lige højt. 


Tidligere har vi haft en del kontaktmuligheder for uddannede phytoterapeuter på skolens side. Da GDPR så dagens lys, måtte vi lægge om. 


Nu er tiden kommet, hvor vores uddannede terapeuter kommer til at byde ind med, hvilken oplevelse de har haft med skolen - og ikke mindst, hvad deres hjerter brænder for idag. 


Det er nemlig sådan, at med phytoterapien har man et stort træ med en masse grene. Det er ikke alle, der skal sidde på den gren, der hedder 'terapeut'. Uddannelsen giver uendelige muligheder for at arbejde med faget. 


Jeg glæder mig til at præsentere for jer, hvad der dukker op af dejlige historier fra skønne mennesker. 


Kærlig hilsen

Rikke